30 Ağustos 2013

GİLDA (1946)

gilda 1946 ile ilgili görsel sonucu
HUNP: 7,8







Gilda

Vizyon Tarihi : 1946

Hunp : 7,8

Orijinal Dil : İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Rusça

Özellik : Türkçe, Arapça, Romence Alt Yazılı

Oyuncular :

Rita HayworthRita HayworthGilda Mundson Farrell
Glenn FordGlenn FordJohnny Farrell
George MacreadyGeorge MacreadyBallin Mundson
Joseph CalleiaJoseph CalleiaMaurice Obregon
Steven GeraySteven GerayPio Amca
Yönetmen
Müzik
Tür
Özellik
Siyah Beyaz
Ülke
ABD



Türkçe


Türkçe Alt Yazılı


Türkçe Alt Yazılı


Fransızca (French)


Arapça Alt Yazılı (Arabic Subtitles)


Romence Alt Yazılı (Romanian Subtitles)


İngilizce (English)


İspanyolca (Spanish)


Rusça (Russian)


Kumarhane sahibi Ballin Mundson'ın güzel ve çekici eşi Gilda aynı zamanda kocasının Buones Aires'deki kumarhanesinde krupiye olarak çalışan eski kumarbaz Johhny Farrel'in eski sevgilisidir. Aralarındaki çekimin farkına varan Mundson ikisini bir araya getirmeye karar verir ve Farrel'i karısının koruması yapar.

Just arrived in Argentina, small-time crooked gambler Johnny Farrell is saved from a gunman by sinister Ballin Mundson, who later makes Johnny his right-hand man. But their friendship based on mutual lack of scruples is strained when Mundson returns from a trip with a wife: the supremely desirable Gilda, whom Johnny once knew and learned to hate. The relationship of Johnny and Gilda, a battlefield of warring emotions, becomes even more bizarre after Mundson disappears.


gilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucugilda 1946 ile ilgili görsel sonucu


 TESBİHNAME.COM

Hiç yorum yok: