3 Eylül 2013

SABRİNA (1954)

HUNP : 7,9







Vizyon Tarihi : 1954

Hunp : 7,9

Orijinal Dil : İngilizce, Türkçe, Fransızca, Rusça

Özellik : Türkçe, Arapça Alt Yazılı

Oyuncular :

Humphrey BogartHumphrey BogartLinus Larrabee
Audrey HepburnAudrey HepburnSabrina Fairchild
William HoldenWilliam HoldenDavid Larrabee
Marcel HillaireMarcel HillaireThe Professor
Marcel DalioMarcel DalioBaron St. Fontanel
Martha HyerMartha HyerElizabeth Toyson
Ellen CorbyEllen CorbyMiss McCardle
Walter HampdenWalter HampdenOliver
John WilliamsJohn WilliamsThomas
Joan VohsJoan VohsGretchen Van Horn
Nella WalkerNella WalkerMaude
Francis X. BushmanFrancis X. Bushman Mr. Tyson
Yönetmen
Senaryo
Yapımcı
Müzik
Görüntü Yönetmeni
Eser
Süre
113 dk
Tür
Özellikler
Ülke
ABD
Kostüm Tasarım

Ödüller
En İyi Senaryo (12.Altın Küre Ödülleri-1955)



Türkçe


Türkçe


Türkçe Alt Yazılı


İngilizce (English)


Fransızca (French)


Arapça Alt Yazılı (Arabic Subtitles)


Rusça (Russian)


New Yorkun en zenginlerinden Larabeenin şoförü Farcildin kızı olan Sabrina, küçük yaştan itibaren davetlerden aşina olduğu evin küçük oğlu sosyete çapkını Davide karşılıksız bir aşkla bağlıdır. Sabrina 20 yaşına bastığında babası tarafından bu aşkı unutması hem de iyi bir aşçı olarak yetişmesi için Paris’e gönderilir. İki yıl sonra geri döndüğünde Sabrina yaşamı,zevkleri değişmiş,çekici ve modaya uygun son derece güzel alımlı bir kız olmuştur. Bu değişim Elizabethle zorunlu bir nişanlılık yapan davidi hemen harekete geçirecektir. Bu aşka karşı olan ağabey Linus Sabrinayla kendisi ilgilenmeye başlayacak,ancak oda bu güzel kıza aşık olacaktır.

Linus and David Larrabee are the two sons of a very wealthy family. Linus is all work -- busily running the family corporate empire with no time for a wife and family. David is all play -- technically employed in the family business but never showing up for work, spending all his time entertaining, and having been married and divorced three times. Sabrina Fairchild is the young, shy, and awkward daughter of the household chauffeur, who has been infatuated with David all her life, but whom David hardly notices till she goes away to Paris for two years and returns an elegant, sophisticated, beautiful woman. Suddenly, she finds she's captured David's attention, but just as she does so, she finds herself also falling in love with Linus, and she finds that Linus is also falling in love with her.

sabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucusabrina 1954 ile ilgili görsel sonucu

 TESBİHNAME.COM 

Hiç yorum yok: