23 Ağustos 2013

SİLGİ KAFA (1977)

ERASERHEAD 1977 ile ilgili görsel sonucu
HUNP: 7,3






Eraserhead

Vizyon Tarihi : 1977

Hunp : 7,5

Orijinal Dil : İngilizce, Rusça

Özellik : Türkçe, İtalyanca Alt Yazılı

Oyuncular :

Jack NanceJack NanceHenry Spencer
Charlotte StewartCharlotte StewartMary X
Allen JosephAllen JosephBay X
Jeanne BatesJeanne BatesBayan X
Judith RobertsJudith Roberts
Laurel NearLaurel Near
Jack FiskJack Fisk
Darwin JostonDarwin JostonPaul
Hal Landon Jr.Hal Landon Jr.
Jennifer Chambers LynchJennifer Chambers Lynch
Gill DennisGill DennisMan with Cigar
Yönetmen
Senaryo
Müzik
Tür
Ülke
ABD

Türkçe Alt Yazılı


İngilizce (English)


İtalyanca Alt Yazılı (Italian Subtitles)


Rusça (Russian)


Henry Spencer, uzun zaman önce yaşadıkları bir ilişki sırasında Mary'nin hamile kaldığını öğrenir ve onu kendi evine getirir. Mary, zamanı geldiğinde doğumu gerçekleştirir ancak dünyaya getirdiği şey insandışı bir yaratıktır. Mary evden kaçar ve Spencer için kabus dolu günler böyle başlar. Spencer, birlikteliklerinin ürünü olan 'yaratık', hayali bir kadın ve sıradışı karşı kapı komşusuyla başbaşa kalır. 

Is it a nightmare or an actual view of a post-apocalyptic world? Set in an industrial town in which giant machines are constantly working, spewing smoke, and making noise that is inescapable, Henry Spencer lives in a building that, like all the others, appears to be abandoned. The lights flicker on and off, he has bowls of water in his dresser drawers, and for his only diversion he watches and listens to the Lady in the Radiator sing about finding happiness in heaven. Henry has a girlfriend, Mary X, who has frequent spastic fits. Mary gives birth to Henry's child, a frightening looking mutant, which leads to the injection of all sorts of sexual imagery into the depressive and chaotic mix.

ERASERHEAD 1977 ile ilgili görsel sonucuERASERHEAD 1977 ile ilgili görsel sonucuERASERHEAD 1977 ile ilgili görsel sonucuERASERHEAD 1977 ile ilgili görsel sonucu

 TESBİHNAME.COM 

Hiç yorum yok: