4 Ağustos 2013

MODERN ZAMANLAR (1936)

MODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucu
HUNP: 8,7






Modern Times
-Asri Zamanlar-

Vizyon Tarihi : 1936

Hunp : 8,7

Orijinal Dil : İngilizce, Türkçe

Özellik : Türkçe, İngilizce, Arapça, Rusça Alt Yazılı

Oyuncular :
Yönetmen
Senaryo
Müzik
Süre
87 dk
Tür
Özellikler
Ülke
ABD
Etiketler

Türkçe


Türkçe Alt Yazılı


İngilizce Alt Yazılı (English Subtitles)


Arapça Alt Yazılı (Arabic Subtitles)


Rusça Alt Yazılı (Russian Subtitles)



Bir fabrikada montaj hattında monoton bir işte ve delicesine bir tempoda çalıştırılan bir işçi tempoya ayak uyduramaz ve zamanla ruhsal çöküntüye uğrar. Monoton vida sıkma işinden alınarak deneysel bir otomatik yemek yedirme makinesinde kobay olarak kullanılır. Bir dizi şanssız olay sonucunda patronları onun delirmiş olduğuna kanaat getirerek bir akıl hastanesine gönderirler. Buradan çıktığında da tesadüfen elinde salladığı kırmızı bir bayraktan ötürü komünist bir provokatör zannedilerek bu kez de hapishaneye gönderilir. Burada toplu bir firarı engellediği için ödül olarak serbest bırakılır. Sokakta babası grev sırasında öldürülen bir genç kızla tanışır.

Chaplins last 'silent' film, filled with sound effects, was made when everyone else was making talkies. Charlie turns against modern society, the machine age, (The use of sound in films ?) and progress. Firstly we see him frantically trying to keep up with a production line, tightening bolts. He is selected for an experiment with an automatic feeding machine, but various mishaps leads his boss to believe he has gone mad, and Charlie is sent to a mental hospital... When he gets out, he is mistaken for a communist while waving a red flag, sent to jail, foils a jailbreak, and is let out again. We follow Charlie through many more escapades before the film is out.

MODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucuMODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucuMODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucuMODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucuMODERN TIMES 1936 ile ilgili görsel sonucu

 TESBİHNAME.COM 

Hiç yorum yok: