22 Ağustos 2013

MANÇURYALI ADAY (1962)

The Manchurian Candidate 1962 izle ile ilgili görsel sonucu
HUNP: 8,1






The Manchurian Candidate

Vizyon Tarihi : 1962

Hunp : 8,1

Orijinal Dil : İngilizce, Türkçe, Rusça

Özellik : Türkçe, İngilizce Alt Yazılı

Oyuncular :

Frank SinatraFrank SinatraBennett Marco
Laurence HarveyLaurence Harvey  Raymond Shaw
Janet LeighJanet Leigh Eugenie Rose Chaney
Angela LansburyAngela Lansbury  Bayan Iselin
Henry SilvaHenry SilvaChunjin
James GregoryJames GregorySenatör John Yerkes Iselin
Leslie ParrishLeslie ParrishJocelyn Jordan
John McGiverJohn McGiverThomas Jordan
Albert PaulsenAlbert PaulsenZilkov
Barry KelleyBarry Kelley
Yönetmen
Senaryo
Müzik
Görüntü Yönetmeni
Eser
Süre
126 dk
Tür
Ülke
ABD

Ödüller
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (20.Altın Küre Ödülleri-1963)

Türkçe


Türkçe Alt Yazılı


İngilizce (English)


Türkçe Alt Yazılı


İngilizce Alt Yazılı (English Subtitles)


Rusça (Russian)



Kore Savaşı esnasında Sovyetler Birliği askerleri bir Amerikan müfrezesini rehin alıp Çin'in Machuria bölgesine götürürler. Savaş bittiğinde Amerika'daki evlerine döner askerler. Raymond Shaw askerlerin hayatını kurtaran bir kahraman olarak addedilip onur madalyasına layık görülür. Bunun nedenini anlayamayan birliğin diğer askerleri ortada kendilerinin bilmediği gizli kapaklı bir şeyler olduğunu fark eder. Yakın zamanda kötü kâbuslar görmeye başlayan iki asker, Shaw'ı araştırmaya ve neler olup bittiğini anlamaya karar verir. Gündüz kahramanlık hikayelerini halka anlatan bu askerler, gece yatağa yatınca uykularında adeta savaşı yeniden yaşamaktadırlar, askerlerin bu durumları araştırıldıkça hükümet ve ordunun karanlık sırları bir bir ortaya çıkar.

Major Ben Marco is an intelligence officer in the U.S. Army. He served valiantly as a captain in the Korean war and his Sergeant, Raymond Shaw, even won the Medal of Honor. Marco has a major problem however: he has a recurring nightmare, one where two members of his squad are killed by Shaw. He's put on indefinite sick leave and visits Shaw in New York. Shaw for his part has established himself well, despite the misgivings of his domineering mother, Mrs. Eleanor Shaw Iselin. She is a red-baiter, accusing anyone who disagrees with her right-wing reactionary views of being a Communist. Raymond hates her, not only for how she's treated him but equally because of his step-father, the ineffectual U.S. Senator John Iselin, who is intent on seeking higher office. When Marco learns that others in his Korean War unit have nightmares similar to his own, he realizes that something happened to all of them in Korea and that Raymond Shaw is the focal point. 

The Manchurian Candidate 1962 ile ilgili görsel sonucuThe Manchurian Candidate 1962 ile ilgili görsel sonucuThe Manchurian Candidate 1962 ile ilgili görsel sonucu

 TESBİHNAME.COM 

Hiç yorum yok: